Surprise Me!

Tiranë - Turizmi, Koçollari: Surprizë turistët aziatikë, Sahati e Pazari më të kërkuara

2017-07-09 4 Dailymotion

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT

Tirana është kthyer në një pikë të rëndësishme turistike. Drejtorja e drejtorisë së turizmit në Bashkinë e Tiranës, Mirela Koçollari thotë se numri i lartë i vizitorëve aziatikë ka qenë një surprizë edhe për vetë autoritetet.
Koçollari: Kohët e fundit ka një numër shumë të madh të turistëve aziatikë. Kemi japonezë, kinezë dhe disa vende të tjera.
Më pak janë nga Shtetet e Bashkuara. Ka dhe statistika të tipit nga Australia, Amerika Latine. Janë të habitshme, por edhe entuziaste për ne, sepse promovimi jonë shkon më tej se Evropa.
Sipas Koçollarit kulla e Sahatit dhe pazari i ri janë dy nga pikat më të frekuentuara nga turistët në Tiranë ndërsa nuk mungojnë edhe atraksionet e tjera turistike.

Për më shumë lexoni në:
http://www.oranews.tv/vendi/turizmi-kocollari-surprize-turistet-aziatike-sahati-e-pazari-me-te-kerkuara/